Medya Giresun’dan Çağrı

Kısa süre önce kurduğumuz, kurarken de birçok arkadaşla istişare ettiğimiz Medya Giresun com sitesi siz değerli meslektaşlarına çağrı yapıyor. Gelin bu platform Giresun’un ortak sesi olsun. Beraberce bu yükü sırtlanalım ve Giresun internet dünyasındaki haklı yerini alsın.

Kim nereden tutabiliyorsa, kimin gücü neye yetiyorsa onu yaparak destek versin. Kim yöresinden haber yapabiliyorsa, bu haberi sadece kendi ilçesinin sitesinde kalmasın, kendi köyünün sitesinde kalmasın. Kim kalem tutabiliyorsa yazdığı yazısı kişisel sitesinde kalmasın.
Kimin Giresun üzerine fikri varsa açıkça ve korkmadan söylesin.

Kim sövecekse, kim bağıracaksa, kim kavga çıkarıp ayrılık çıkaracaksa o gelmesin. Kim gölge edecekse, ufkumuzu ve ruhumuzu karartacaksa ona ihtiyacımız yok, o gelmese de olur. Kim bize ışık ve fikir verecekse, bir elinde feneri ile bir yeri aydınlatacaksa, bir elinde kalemi bir güzelliği paylaşacaksa, kim etrafına duyarlı ise bir elinde kamerasıyla gelsin.

Biz istiyoruz ki bu sitenin Giresun’un 15 ilçesiyle beraber en az 16 temsilcisi olsun. Biz istiyoruz ki bu sitesinin Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi büyükşehirlerde birer temsilcisi olsun. Bu illerin dışında da hemşerilerimizin yoğun olduğu yerlerde temsilcisi olsun. Ama bu temsilciler sadece ismimiz künyede olsun biz olmayalım demesinler. Hemşerilerimizin yapıp ettiklerini üç- beş satır yazı ve iki üç fotoğrafla bize göndersinler biz de yayınlayalım.

Biz kimseden para pul istemiyoruz. Eli kalem tutan kardeşlerimiz bir olayı, bir etkinliği, ortaya koluna bir güzelliği, maalesef istemediğimiz, kerih gördüğümüz bir kötülüğü bize 5-10 cümleyle de olsun yazsınlar, fotoğraflayıp belgelesinler, mail yoluyla göndersinler. Giresun adına bir iş yapmanın haklı gururunu yaşasınlar. Bir iyiliği duyurmak, bir kötülüğü de engellemek adına hayırlı bir iş yapmanın verdiği güzel duyguyu tatsınlar. Biz de bunu bütün dünyaya duyuralım.

Gelecek güzel cevaplarla boş olan künyemizi dolduralım. Medya Giresun sizin sesiniz, sizin siteniz olsun.

Selam ve sevgilerimle

İbrahim Balcıoğlu
www.medyagiresun.com

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…