Meslekte Birlik İftarı Muhteşem Oldu

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Meslekte Birlik Grubu’nun iftarı muhteşem oldu. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda yapılan iftara İstanbul’un değişik yerlerinden katılan muhasebeci ve mali müşavirler yanında vergi dairesi müdür ve müdür yardımcıları, SSK ve Bağ-kur müdürleri ile çok sayıda bürokrat da katıldı.
Meslekte Birlik Grubu’nun geleneksel olarak her yıl yaptığı iftara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir telgraf göndererek “Düzenlemiş olduğunuz iftar davetiniz için teşekkür eder; yardımlaşma, sosyal dayanışma ,sevgi ve hoşgörünün paylaşılarak çoğaldığı , manevi değerlerin yüceldiği mübarek ramazan ayının gönüllerimize, huzur iftar sofralarımıza bereket, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve esenlik getirmesi temennisiyle hayırlı ramazanlar diler, en kalbi duygularla size ve değerli misafirlere sevgi ve muhabbetlerimi sunarım” dedi. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan. Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başeskioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş , İstanbul Defterdarı M.Akif Ulusoy, İ.T.O. Başkanı Murat Yalçıntaş, Belediye Başkanları, Milletvekilleri ve Öğretim üyeleri de çektikleri telgraflarla davete yoğun çalışmaları nedeniyle iştirak edemediklerini ve faaliyetlerimizin artarak devamını dilediklerini belirtiler.
İftar sonrası söz alan İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Meslekte Birlik Grubu Başkanı Abdülaziz Ural yapılan ve yapılacak faaliyetlerden örnekler vererek daha yolun başındayız dedi. Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık da yaptığı konuşmada, “Siz mali müşavirler ve muhasebeciler, bu ülkenin hesabını ve mizanını siz tutturacaksınız dedikten sonra her türlü faaliyetinizde yanınızdayız ve hizmet birimlerimiz emrinize amadedir” dedi. Daha sonra Belediye Başkanına ve emeği geçenlere takdir hislerini belirten plaketler verildi.
Ankara ve Bursa’dan da Meslekte Birlik Grubu yöneticilerinin katıldığı iftar başladığı gibi olgun bir havada sona erdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…