Gimev Bu Defa Piknikte Buluşturdu


Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mensupları ve Mezunları Vakfı tarafından düzenlenen Gimev 10.Geleneksel Yayla Pikniği Sakarya Hendek Salman Dede Mesire yerinde yapıldı.

4 Haziran pazar günü Sakarya'nın Hendek ilçesi Salman Dede Mesire yerinde buluşan Gimevliler bir araya gelmenin mutluluğunu ve hazzını doyasıya yaşadılar. Bu yılki pikniğe Sakarya Vali Yardımcısı Şeref Nur Oktay, Küçücek Belediye Başkanı Yaşar Akgün, Hendek Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kuruca, Adasu Daire Başkanı İbrahim Kulaksız, İş Bankası Müdürü Mustafa Karabayır, Kültür Dersanesi Müdürü Mehmet Özdemir, Sakarya Giresunlular Dernek Başkanı Köksal Küçük, Akyazı Giresunlular Dernek Başkanı Zekai Akbaş, İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Muhasibi İbrahim Balcıoğlu, Vergi Denetmeni Süleyman Usta ile çok sayıda iş adamı ve vakıf üyesi katıldı. Ailesi ve çocukları ile pikniğe katılan üyeler ve yakınları Hendek Belediyesi’nin yeniden düzenlediği piknik alanına sabahın ilk saatlerinde gelmeye başladılar. Kahvaltılarını yapan Gimevliler topluca kılınan öğle namazından sonra toplanarak eski ve yeni mezunlar ve yakınları tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Gimev Sorumlusu Ali Aydın “davetimize uyarak uzaktan ve yakından katılan abilerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Herkes daha yakın yerlerde piknik yapabilecekken bizi tercih etmenizin bizce çok önemli bir sebebi vardır. İmam-hatipli olmanın ve bu camiaya mensup olmanın verdiği duygu ile burada bulunan ve mazeretleri nedeniyle bulunamayan herkese teşekkür ederiz. İnşallah bu irtibatı 29/07/2006 cumartesi günü Kulakkaya Yaylası'nda yapacağımız pilav gününde de devam ettirelim. Sizler bu konuda bizim ulaşamadığımız arkadaşlara da ulaşın” dedikten sonra katılanlar tek tek tanıştılar.

Akşamın geç saatlerine kadar piknik yapan Gimevliler ayrılmanın verdiği hüzün ile geldikleri İstanbul, Bursa, İzmit ve Adapazarı’na gitmek üzere dağıldılar.

Haber: İbrahim Balcıoğlu
Fotoğraflar: Ali Aydın

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…