Tirebolu Belediyesinin Düzenlediği 2.Yaz Etkinlikleri ve Plaj Festivali 28-30 Temmuz Tarihlerinde Yapılacak


Tirebolu Belediyesi’nin ilkini geçen yıl yaptığı 2.Yaz Etkinlikleri ve Plaj Festivali bu yıl 28-30 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Belediye Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre 28 Temmuz Cuma günü saat 15’de kortej yürüyüşü ile başlayacak festival, yerli ve yabancı konukların Belediye Başkanlığını ziyaret etmesiyle devam edecek. Şehrin değişik yerlerinde yapılacak halkoyunları gösterileri ile devam edecek festivalde resim sergileri de ilk gün açılacak. Daha sonra yabancı konuklara şehir ve kale gezisi yaptırıldıktan sonra akşam yemeği ikram edilecek. Kale önünde slayt gösterileri ile fener alaylarının da yapılacağı ilk günde Mahalli Sanatçılar Mehmet Takır ve Şefik Kahveci’den sonra T.H.M. Sanatçısı İbrahim Can,Yavuz Değirmenci ve TSM Sanatçısı Nazan Sıvacı’nın konseri ile son bulacak.

Cumartesi günü program Yılgın Plajında tek erkek ve kızlar ve Küçük Çay Plajında ise erkek-bayan takımlar arasında voleybol müsabakaları ile devam edecek. Çevre Derneği tarafından sunumu yapılacak yöresel yemek ve kıyafet sunumundan sonra Mahalli Sanatçılar İsmail Çak ve Kadem’in konseri ile devam edecek. Gece Kan Tepesi, Kanlıtepe, Kale, Liman ve Plajdan havai fişek sunumu ile devam edecek ve Zeynep Dizdar konseri ile sona erecek.

Festivalin 3.günün de ise Kaynarca Plajı Tek Erkek-Bayan Voleybol Finali yapılırken Belediye Plajı Takım Erkek-Bayan Voleybol Finali yapılacak. Avcılar Atıcılar Derneği tarafından yapılacak Avcılar Trap Atışı müsabakalarını takiben Mahalli Sanatçı Sezai Ekmekçi konseri yapılacak. Asiye Çamur tarafından organize edilen güzellik yarışması sonrası Emel Müftüoğlu konseri ile devam edecek gece Kan Tepesi, Kanlıtepe, Kale, Liman ve Plajdan yapılacak havai fişek unumu ile sona erecek.

Maddi kaynakların açılacak standlar, reklamlar ve sponsor katkılarından sağlanacağı belirtilirken; festivale Çankaya Belediyesi’nin sanatçı desteği, İstanbul’da bulunan Tirebolu Derneklerinin de maddi katkı sağlayacağı belirtilmiştir.


Haber : İbrahim Balcıoğlu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…