Tirebolu Kaymakamı ve Doğankent Belediye Başkanına Başarılı Çalışmalarından Dolayı Plaket Verildi.



Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği, Tirebolu’ya yaptığı hizmetlerden ve sivil toplum kuruluşları ile diyalogundan dolayı Tirebolu Kaymakamı Fahrettin Göncü’ye makamında plaket verdi. Plaket takdimi sırasında konuşan göncü “biz kıt imkanlarla 44 köye ve 6 mahalleye hizmet vermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızın takdir edilmesi bizi memnun eder; çalışma azmimizi artırır. Siz değerli derneklerimiz, bizim yetişemediğimiz konularda bize yardımcı olursanız bizim işlerimiz daha da kolaylaşır. Makine paktımızda birkaç eksiğimiz var, bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz” dedi.

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği, ikinci olarak Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’ya plaketini verdi. Başkanlık makamında başkan Nuri Yılmaz ve kurulmakta olan Tirebolu Dernekler Birliği müteşebbis heyetinden İbrahim Balcıoğlu’nu kabul eden Kabadayı “biz Doğankent’te yapılamayanları yapmaya çalışıyoruz. Genel başkanımız ve başbakanımızın da desteği ile Doğankent’i başka bir havaya büründüreceğiz. Görev süremiz dolduğunda herkes bunu görecek. Örneğin bütün yollarımızı betonlayacağız ve bunu büyük oranda bitirdik. Kavraz yolunu betonladık. Gelecek yıl Tepelan Yayla Şenliği yapacağız. Araç parkımız yeterli ve her an hazır vaziyettedir. Köylerimize de bunları gönderiyoruz. Talep eden olursa ücreti mukabilinde çevre köylere de verebiliriz” dedi.

Plaket törenlerinde konuşan Dernek Başkanı Nuri Yılmaz da “biz çalışan herkesin yanında oluruz. Desteğimiz her zaman sizinledir. Biz bu yola baş koyduk; birlik ve beraberlik içinde yapamayacağımız hiçbir şey yoktur” dedi. Yine bu törenlere iştirak eden kurulmakta olan Tirebolu Dernekler Birliği müteşebbis heyetinden İbrahim Balcıoğlu da “Tirebolu, Doğankent ve Güce birbirinin ayrılmaz olan parçalarıdır. Ancak, hizmetin daha iyi götürülmesi için yapılan bu bölünme, gerçek bir bölünme değildir. Kalplerimizin birlikte atması, birlik ve beraberliğimizin en büyük nişanedir. Biz de derneğimizle kurulu bulunan köy derneklerimizi bir araya getirirken, diğerlerinin de kurulması için bütün gayretimizi göstereceğiz. Bu birlik bizim ilçemize ve ilimize yapacağımız yardımların da ilk adımı olacaktır” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…