Dernek Başkanları, Gazeteci – Yazar Ahmet Bilge ile Görüştü.


Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı Nuri Yılmaz ve Tirebolu Dernekler Birliği Müteşebbis Heyetinden İbrahim Balcıoğlu Gazeteci – Yazar Ahmet Bilge’yi ziyaret etti.

Karadeniz Postası Gazetesinin Kurucusu ve Karadeniz’den Günebakış Gazetesi’nin Giresun Temsilcisi Gazeteci Ahmet Bilge’yi Görele’de bulunan Günebakış Gazetesi Temsilciğinde ziyaret eden Yılmaz ve Balcıoğlu yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı Nuri Yılmaz, İstanbul’da yapılan çalışmaların daha ziyade birlik ve beraberliğin sağlanmasına yönelik olduğunu belirterek “biz İstanbul’da yaşayan Giresunlular, birlik ve beraberliğimizi yaptığımız gecelerle, şölenlerle ve piknik organizasyonları ile sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca bütün Giresunluları bir araya getirmek ve bir güç olarak göstermek istiyoruz” dedi.

Tirebolu Dernekler Birliği Müteşebbis Heyetinden İbrahim Balcıoğlu ise şu ana kadar 8-9 Tirebolu Derneği tespit ettiklerini, bunların yöneticileri ile temas halinde olduklarını, en kısa zamanda bunlarla Tirebolu Dernekler Birliği’ni kuracaklarını ve diğer köylerin de dernek kurmalarını teşvik edecekleri hatırlattı.Balcıoğlu daha sonra, “Tirebolu Dernekler Birliği, Tireboluları temsil edecek bu birlik olmanın yanında Tirebolu ve Tirebolulara hizmeti şiar edinecektir” dedi.

Gazeteci – Yazar Ahmet Bilge ise “derneklerin gurbette yaptığı her faaliyet, insanımızın hem tanışmasına hem de kaynaşmasına vesile olmaktadır. Bu yüzden çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Biz de sizlerin yaptığı bu faaliyetleri topluma duyurma görevini seve seve yerine getiriyoruz. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Uzun süren görüşme sonunda beraberce meşhur Görele Pidesi de yenildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…