TİRDEF Ödüllü Yarışma Düzenledi


Tirebolu Dernekler Federasyonu, düzenlediği yarışma ile her kesimden insana Tirebolu hakkındaki düşüncelerini sordu. İlk ve orta öğrenimde bulunan öğrencilere “Çevremizi Nasıl İyileştirebiliriz” diye sordu. Yetişkinler dalında yapılan yarışmada ise “Tirebolu’da Değişim Nasıl Sağlanabilir” dedi.

TİRDEF tarafından yapılan açıklamaya göre “ düşünen insana ve düşünceye değer veren yönetimimiz, ilk etapta bütün dernek başkan ve yöneticilerimizin katıldığı beyin fırtınası toplantısı yapmış ve burada Tirebolu için çok önemli fikirler ortaya atılmıştır. Bilim kurulumuz bu düşünceler üzerinde çalışmaya devam etmektedir. Şimdi de 31 Mayıs 2009 tarihine kadar katılmanın mümkün olduğu yarışma ile tüm öğrencilerimizin ve yetişkin insanımızın Tirebolu için fikirlerini almaya karar verdik. Bu yarışma üç kategoride yapılacak olup jürisi önemli oranda öğretim üyelerinden oluşmuştur. Yarışma ile ilk sıradaki öğrencilere laptop, ikincilere 8 ay boyunca 75 TL ve üçüncülere de 8 ay boyunca 50 TL öğrenim harçlığı, yetişkinler kategorisinde ise birinciye laptop, ikinciye kamera ve üçüncüye de fotoğraf makinesi hediye edeceğiz” dendi.

Yarışma sonuçlarının Tirebolu Festivaline rastlayan tarihler içinde duyurulacağının belirtildiği açıklamada jüri üyelerinin ise; Günhan Yazar (Tirebolu Kaymakamı), Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu (Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Emekli Öğretim Görevlisi), Doç. Dr. Nurşen Caniklioğlu (Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi), Doç. Dr. Pınar Eraslan Yayınoğlu (Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi), Doç. Dr. Halit Keskin (Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İşletme Fakültesi), Yrd. Doç. Dr. Güven Özdem (Giresun Üniversitesi Tirebolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü), Yrd. Doç. Dr. Ali Demir (Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu), Öğr. Gör. Haldun Domaç (İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi), Ayhan Yüksel (Araştırmacı- Yazar) olduğu belirtildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…