Giresun Medya Platformu Yönetimi Belli Oldu.

Kahvaltı ile Giresun Dernekler Birliği ve Giresun Medya Platformu ‘’El Ele, Gönül Gönüle’’ birlik mesajı verdi.

Giresun Medya Platformu kahvaltısında konuşan Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil Kütük "3. Feshane Giresun Günleri ile ilgili çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu sene görüşme yaptığımız her kurum ve kuruluş, geçtiğimiz sene yapılan Feshane Giresun Günleri'nden övgü ile bahsediyorlar. Yapılacak çalışmaları takdirle karşılıyorlar ve destek vereceklerini ifade ediyorlar. Giresun medyası olarak, bizlere her zaman destek olmanız, daha güzel çalışmalar yapma konusundaki sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor.....
Feshane Giresun Günleri gibi çok önemli organizasyonların başarılabilmesi ise, gelecek adına bizleri daha da umutlandırıyor. Bizler bu gibi çalışmaların önemini çok iyi biliyoruz, desteklerimizi vereceğiz. Ancak; imkanı olan her Giresunlunun bu gibi organizasyonlara destek vermesi gerekir. Neticede bu gibi etkinlikler, ilimize prestij, insanlarımıza gurur ve güven verir." dedi.


Kütük devamla “Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da kendimize özgü tutum ve davranışlarımızdan taviz vermeden, çizgimizden sapmadan, hakkımızda olumsuz söylentiler yayanlara aldırmadan yolumuza devam edeceğiz.Her zaman sorumluluğumuzun bilincinde, bir ili temsil etmenin, insanımızın değerlerini yüce tutmanın ağırlığı ve bilinci ile yolumuza devam edeceğiz. Bu sene de bütün olumsuzluklara rağmen, Feshane Giresun Günlerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 8, 9, 10 Mayıs 2009 tarihlerinde yapılacak olan 3. Feshane Giresun Günlerini, bir öncekinden daha görkemli bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bir işadamımızın ifadesi ile, “Feshane Giresun Günleri, Giresun Dernekleri Birliğini de, Giresun’u da aştı" dedi.

Kahvaltıda konuşan Giresun Günleri Organizasyon Komitesi Başkanı Hasan Turan ise “Bu organizasyon her zaman müşterisini bulur” dedi.

Turan “Bizler de yardımcı olacağız ve hep beraber, 3. Feshane Giresun Günlerini de gerçekleştireceğiz. Bunun böyle olmasını istemeyenler olsa da, Giresun Dernekleri Birliği artık bir marka, Feshane Giresun Günleri de, bu markanın açık ve canlı tasdik edilmiş halidir.

Bir kere daha ifade etmek isterim ki, Feshane Giresun Günleri sadece Giresun Dernekleri Birliği’nin uhdesinde değildir. Burada kimin ne gibi bir meziyeti varsa, gelsin. Kim, hangi katkıyı sağlamak istiyorsa gelsin. Kim nasıl bir öneri getirmek istiyorsa söylesin. Ve hiç kimse, biz davet edilmedik, diye düşünmesin. Çünkü burası herkesin. Bu organizasyonu bir ay içinde hazırlamak zorundayız. Herkese ulaşmamız mümkün olmayabilir. Biz tüm hemşerilerimizi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Gelin bu güzellikleri hep beraber yaşayalım diyoruz “ dedi.

Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sıtkı Ada,"Manevi olarak desteğim sizinle beraber, her türlü etkinlikte Giresun adına varız ve destek veriyoruz" dedi.Usta Gazeteci Remzi Mamaşoğlu, Feshane’de yapılan organizasyonla ilgili önerilerde bulundu ve başarılar diledi.

Giresun Medya Platformu adına A.Şükrü Kara, yaptığı açıklamada “"İçinde yaşadığımız çağın bir gereksinimi, hatta olmazsa olmazı sayılan iletişimin ön plana çıktığı günümüzde 8-9-10 Mayıs 2009 tarihlerinde düzenlenecek olan Feshane 3.Giresun Günleri'nde Giresunlu basın mensupları ve internet haber portalı sahip ve editörleri olarak çorbada bizlerinde bir katkısı olması temennisiyle bir basın standı oluşturmayı hedefleyerek sizlere bu konuda yapmış olduğumuz başvuruyu olumlu olarak değerlendirmenizden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi Sosyal Tesislerinde, yapılan kahvaltılı toplantıda Giresun Medya Platformu Yönetim Kurulu oluşturuldu.

Yapılan toplantıya, Remzi Mamaşoğlu(Giresun Dergisi), Murat Aydın(Giresun Bülteni), İbrahim Balcıoğlu(yazar ve muhabir), Şaban Kutlu(giresunajans.com), Ali Kaplan(canakci.gen.tr), Ali Şükrü Kara(giresunlular.com), Yaşar Keskin(radyo gorele), Ayhan Ok(istanbulmarmara.com), M. Şenol Saygılı(vatan28.com), Ali Akgün(Giresun Dergisi), Oğuzhan Kılıçarslan(goreleses.com), Sadi Toygar(sebinmedya.com) ve Nuri Yılmaz(vatangiresun.com) katıldılar.

Toplantı sonrası Giresun Medya Platformu yaptığı seçimle başkanlığa Ali Şükrü Kara, başkan yardımcılıklarına Sadi Toygar ve Hasan Kübüç, genel sekreterliğe Şaban Kutlu getirildi.Tülay Dolu, Oğuzhan Kılıçarslan ve Ali Kaplan yönetim kurulu üyesi oldular.

Giresun Medya Platformu kurulumunu gerçekleştiren kurucu heyet yaptığı ortak açıklamada;
“Giresun Medyası’nın bir güç birliğine gitmesi gerekmektedir.Giresun ile ilgili yayın yapan medya kurum ve kişilerinin birbirinden haberdar ve iletişim halinde olmasının sağlanması gerekmektedir. Giresun Medya Platformu’nun en önemli misyonu, Giresun medyasının gücü ve imajının daha etkin kılınmasıdır.Giresun’un ortak çıkarları için birlikte hareket edilmesini sağlamaktır. Giresun Medya Platformu, Feshane Giresun Günleri’nde bir stantda tüm medyayı buluşturup, haber üretimi de yapacaktır” dedi.

Sadi Toygar Şebin Medya

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bizim Köy

Mahalli İdareler Secimi ve Ortaya Çıkan Haksızlıklar

Giresun Dernekçiliğinin Serencamı…